OBAVIJEST O PONOVNOM ODRŽAVANJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU III. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE LUKA

Dana 18. 03. 2021. godine općinski načelnik donio je Zaključak o utvrđivanju Prijedloga III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Luka za ponovnu javnu raspravu. Ponovna javna rasprava o Prijedlogu III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Luka održat će se u trajanju od osam dana u razdoblju od 22. 03. 2021. do 29. 03. 2021. godine. Prijedlog III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Luka bit će izložen na javni uvid za vrijeme trajanja ponovne javne rasprave u prostorijama Općine Luka Trg svetog Roka 1 u Luki radnim danima u vremenu od 7,30 do 15,30 sati.

Javno izlaganje Prijedloga III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Luka održat će se u srijedu, 24. 03. 2021. s početkom u 11,00 sati u prostorijama društvenog doma u Luki, Trg svetog Roka 4.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog III. izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Općine Luka mogu se dostaviti tijekom trajanja javne rasprave na adresu: Općina Luka, Trg svetog Roka 1, 10296 Luka ili na e-mail: luka@opcina-luka.hr.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content