Javnost rada

Javnost rada Općinskog vijeća i radnih tijela Općinskog vijeća propisana je i zajamčena Poslovnikom Općinskog vijeća („Glasnik Zagrebačke županije”, broj 16/09 i 1/10), prema kojem je rad Općinskog vijeća i radnih tijela Općinskog vijeća javan, pa građani i predstavnici medija imaju pravo sudjelovati na njihovim sjednicama.

Broj građana koji prisustvuju sjednicama može se ograničiti jedino zbog prostora i održavanja reda. Način prisustvovanja građana sjednicama Općinskog vijeća određuje predsjednik Općinskog vijeća, a u slučaju ograničenosti prostora građani ostvaruju prednost prema redoslijedu prijave za prisustvovanje sjednicama.

Svoju nazočnost na sjednici Vijeća potrebno je najaviti telefonski ili u elektroničkom obliku, najkasnije tri dana prije održavanja sjednice, Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka koji će Vas dalje usmjeriti na proceduru prijave.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content