Poziv na nedjeljnu utakmicu

NK Mladost 07 malaNažalost, prema propozicijama natjecanja bez obzira što je NK „Mladost” Luka osvojio 1. mjesto u 2. županijskoj ligi nije se izravno kvalificirao u 1. županijsku nogometnu ligu, već mora odigrati dvije kvalifikacijske utakmice protiv 14. iz 1. županijske lige, a to je NK „Dinamo” iz Okića. Tako je dana 7. 6. 2011. odigrana nogometna utakmica između NK „Mladost” Luke i NK Dinamo Okić na nogometnom igralištu Kozlikovo u Okiću u kojoj je NK „Mladost” kao gost pobijedio 4:1. Uzvratna utakmica će se odigrati u nedjelju 10. 6. 2011. u 17,30 na nogometnom igralištu u Luki.

Pozivamo sve gledatelje da dođu podržati našu momčad sportskim navijanjem, kako bi ostvarili taj zadnji korak ulaska u 1. županijsku ligu.

Pozivamo gledatelje na organizirano gledanje nogometne utakmice Irska – Hrvatska u kafiću Crystal uz promotivne cijene pića i kladionicu…

Nažalost, prema propozicijama natjecanja bez obzira što je NK „Mladost“ Luka osvojio 1. mjesto u 2. županijskoj ligi nije se izravno kvalificirao u 1. županijsku nogometnu ligu, već mora odigrati dvije kvalifikacijske utakmice protiv 14. iz 1. županijske lige, a to je NK „Dinamo“ iz Okića. Tako je dana 7. 6. 2011. odigrana nogometna utakmica između NK „Mladost“ Luke i NK Dinamo Okić na nogometnom igralištu Kozlikovo u Okiću u kojoj je NK „Mladost“ kao gost pobijedio 4:1. Uzvratna utakmica će se odigrati u nedjelju 10. 6. 2011. u 17,30 na nogometnom igralištu u Luki.  Pozivamo sve gledatelje da dođu podržati našu momčad sportskim navijanjem, kako bi ostvarili taj zadnji korak ulaska u 1. županijsku ligu.
Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content