Dogradnja vatrogasnog doma

U Općini Luka završeni su radovi na drugoj fazi dogradnje vatrogasnog doma DVD-a Luka. Prema ranije planiranim projektima, radovi su obuhvaćali stavljanje temelja pod deku i uređenje podruma. Izvođač radova je tvrtka M.B.S. GRADNJA d.o.o.

Robert Skender, predsjednik DVD-a Luka, zadovoljan je pokrenutim radovima te ističe: „Cilj ove faze gradnje stvaranje je funkcionalnog prostora za DVD. U DVD-u smo započeli niz novih aktivnosti kojima želimo obnoviti i poboljšati rad ove stožerne udruge naše općine. Završetkom radova na vatrogasnom domu dobit ćemo prostor potreban za smještaj vozila i druge opreme.“

Na realizaciju projekta utrošeno je 390.000,00 kuna, a sva potrebna sredstva osigurala je Zagrebačka županija. U petak, 12. srpnja 2019. godine, Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, uručio je općini Luka ugovor o dodjeljivanju sredstva za nastavak gradnje DVD-a Luka u iznosu od 300.000,00 kuna.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content