Vremenska nepogoda u Luki

tucaNažalost, jučer 11.7.2011 Općinu Luka zadesila je velika vremenska nepogoda. Tuča je padala 10-15 min u početku i veličine marelica a kasnije se smanjila na veličinu oraha i lješnjaka. Napravljena je velika šteta na poljoprivrednim usjevima, vinogradima i voćnjacima.

Pročitajte opširnije i pogledajte video snimak ffval-ovog objektiva …

Nažalost, jučer 11.7.2011 Općinu Luka zadesila je velika vremenska nepogoda. Tuča je padala 10-15 min u početku i veličine marelica a kasnije se smanjila na veličinu oraha i lješnjaka. Napravljena je velika šteta na poljoprivrednim usjevima, vinogradima i voćnjacima.

Načelnik D. Kralj i S. Majdak-Zebić su odmah po smirivanju vremena obišli područje Općine Luka da vide razmjere štete. Danas je zatraženo od Zagrebačke županije da se proglasi elementarna nepogoda na području naše Općine. U narednom periodu peteročlana komisja Općine Luka  će napraviti procjenu štete u postocima.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content