Sveti Nikola proslavljen u Luki

U četvrtak je Sveti Nikola posjetio Općinu Luka te tom prigodom razveselio djecu. Nakon poruke i primjera kako djeca moraju biti dobra, sveti Nikola je podijelio mnoštvo darova na radost i veselje djece.

 

U četvrtak je Sveti Nikola posjetio Općinu Luka te tom prigodom razveselio djecu. Nakon poruke i primjera kako djeca moraju biti dobra i slušati roditelje i učiteljice pa će biti nagrađeni, Sveti Nikola  podijelio je mnoštvo darova na radost i veselje djece.

Podjeli darova prisustvovala su sva djeca od 0. godine pa do IV. razreda osnovne škole, a učenicima od V. – VIII. razreda, darovi su podijeljeni po razredima.

Za prisutne u novoj sportskoj dvorani upriličen je prigodni program u kojem su sudjelovala djeca iz vrtića „Smokvica”, te osnovnoškolci pod vodstvom učiteljice Snježane.

Prigodnom programu prisustvovala je ravnateljica OŠ “Luka” Jasminka Ferek, kao i načelnik Općine Luka, Darko Kralj koji su se prisutnima obratili s par prigodnih riječi.

Pokrovitelj ovog lijepog događaja bila je Općina Luka.

{AdmirorGallery}svnikola2015{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content