SVETI NIKOLA – OBAVIJEST O PODJELI PAKETA

Povodom blagdana svetoga Nikole Općina Luka je i ove godine osigurala podjelu prigodnih paketa za svu djecu od 0 godina do 8. razreda osnovne škole.

S obzirom na posebne okolnosti uzrokovane pandemijom, podjela paketa će za djecu koja pohađaju dječji vrtić i predškolu biti organizirana u dječjem vrtiću u Luki, a za učenike Osnovne škole za vrijeme nastave u ponedjeljak, 06. prosinca. 2021. g.

Roditelje djece koja ne spadaju u nijednu od navedenih skupina, pozivamo da pakete dođu pojedinačno preuzeti ispred zgrade Općine Luka, Trg svetog Roka 1 (prizemlje) u ponedjeljak, 06. prosinca 2021. g. u vremenu od 12,00 do 14,00 sati ili od utorka 07. prosinca 2021. g. do petka 10. prosinca 2021.g. uz prethodnu telefonsku najavu.

Molimo da se roditelji prilikom dolaska ispred zgrade općine, pridržavaju svih epidemioloških i sigurnosnih mjera koje je općina dužna provoditi u vezi rada sa strankama.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content