SUDJELOVANJE OŠ LUKA U PROJEKTU „ŠKOLE ZA AFRIKU“

schools_for_africaOsmišljavajući projekt „ŠKOLE ZA AFRIKU“, u koji se ove godine i naša škola uključila, odlučili smo prikupiti sredstva prodajom radova učenika naše škole. U dogovoru s načelnikom općine Luka gospodinom D. Kraljem, ustupljen nam je dio općinskog štanda na Sajmu obrtništva u Zaprešiću na kojem smo prezentirali naš projekt i prikupljali sredstva za škole u Ruandi. Posjetitelje našeg izložbenog prostora darovali smo jabukama uzgojenim u školskom voćnjaku. Proizvode su prodavali učenici i učenice preodjevene i maskirane u djecu Afrike.
Zahvaljujemo svim posjetiteljima i kupcima koji su prepoznali humanitarni cilj ovog projekta i dali svoj novčani prilog.
Zahvaljujemo i načelniku Općine koji nam je ustupio dio izložbenog prostora. Suradnju sa širom društvenom zajednicom namjeravamo i dalje širiti uključujući se u naredne zajedničke projekte.

UČENICI I DJELATNICI OŠ LUKA

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content