Pravilnik o pravu puta za JLS

pravo puta

Načelnik Darko Kralj je 7. srpnja 2015. sudjelovao na sastanku na temu Pravilnika o potvrdi i naknadi za pravo puta JLS-a u prostorijama Zagrebačke županije

Načelnik općine Luka D. Kralj, 7. srpnja 2015. godine sudjelovao je na sastanku na temu „Pravilnika o potvrdi i naknadi za pravo puta„ u prostorijama Zagrebačke županije. Tema sastanka bila je vezana uz problematiku Pravilnika o potvrdi i naknadi za pravo puta (naknadi za korištenje nekretnina koje se koriste za pristup, postavljanje, korištenje, popravljanje i održavanje elektroničke komunikacijske infrastrukture) na čije pravo naknade imaju jedinice lokalne samouprave.

Na sastanku je usvojen prijedlog župana Stjepana Kožića, temeljem kojeg je dogovoreno da Županija izradi ogledni primjerak zahtjeva kojega će jedinice lokalne samouprave uputiti HAKOM-u, na osnovi kojeg će tražiti pokretanje postupka za ostvarivanje ovoga prava. Prisjetimo se da je najveći infrastrukturni operater u Republici Hrvatskoj Hrvatski telekom, te bi se realizacijom ovog zahtjeva, prema riječima rukovoditelja HAKOM-ova Odjela komunikacijskih mreža i usluga, Hrvoju Perici mogla realizirati znatna financijska sredstava.

Više o samom sastanku možete pročitati u priloženom linku:

http://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti?year=2015&id=4485

pravo puta 4

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content