Raspisan natječaj mjere 4.1.2.

mj412

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je natječaj za provedbu podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” – provedba operacije 4.1.2.

 

 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je natječaj za provedbu podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” – provedba operacije 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš. Isti je objavljen u Narodnim novinama br. 128/15, od dana 26.11.2015. godine.

Korisnici su korisnici su sve fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava neovisno o ekonomskoj veličini.

Sredstva javne potpore iznose ukupno 20.000.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti, a intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 75 posto od ukupnih prihvatljivih troškova, a moguće ga je uvećati za dodatnih 20 postotnih bodova u slučajevima propisanim natječajem.

Zahtjevi za potporu mogu se početi popunjavati i podnositi u AGRONET-u do 27. siječnja 2016., a detalje možete pronaći na priloženom linku (http://www.apprrr.hr/mjera-4—ulaganja-u-fizicku-imovinu-1040.aspx)

 

Prilog

Izvor: APPRRR.

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content