PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – POZIV ZA SUDJELOVANJE

Općina Luka potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava „Zaželi u Općini Luka“ u sklopu programa „ZAŽELI“ – program zapošljavanja žena – faza II i stoga

POZIVAJU SE SVE NEZAPOSLENE OSOBE ŽENSKOG SPOLA NA ISKAZIVANJE INTERESA ZA SUDJELOVNAJE U PROJEKTU „ZAŽELI U OPĆINI LUKA“.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda i provodi se u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb.

Projektom će se omogućiti zapošljavanje i edukacija osoba ženskog spola u razdoblju od 12 mjeseci, koje će pružati potporu i podršku starijim osobama i/ili nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju u njihovom kućanstvu.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti osobe ženskog spola koje zadovoljavaju sljedeće kriterije:

  • punoljetnost,
  • hrvatsko državljanstvo,
  • nezaposlene žene hrvatskog državljanstva sa završenim najviše srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s naglaskom na osobe ženskog spola starije od 50 godina života, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava srbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice,
  • da imaju prebivalište na području Općine Luka.

Vrsta zaposlenja: Ugovor o radu na određeno vrijeme – 12 mjeseci, probi rad 3 mjeseca

Radno vrijeme: puno radno vrijeme

Vrijeme trajanja projekta: 18 mjeseci koji uključuju odgovarajuće edukacije i ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od jedne godine.

Mole se sve zainteresirane nezaposlene žene s područja Općine Luka da se jave Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka u toku radnog vremena do 16. 10. 2020. godine na broj telefona: 01/3393 560.

Poziv preuzmite ovdje

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content