PROGLAŠENA PRIRODNA NEPOGODA POTRES

Župan Zagrebačke županije donio je, dana 24. ožujka 2020. godine Odluku o proglašenju prirodne nepogode potresa, koji je područje Općine Luka zahvatio dana 22. 03. 2020. godine. Zbog pandemije koronavirusa, koja posljedično onemogućava veći broj dionika u postupcima prijave i procjene šteta, odgođeni su svi rokovi za prijave šteta do okončanja pandemije.

Sukladno navedenom, molimo sve građane kojima su nastale štete uslijed prirodne nepogode potresa, da se, za sad samo jave Jedinstvenom upravnom odjelu na broj telefona 01/3393 560 i naprave fotodokumentaciju nastale štete, koju trebaju čuvati, kako bi je kasnije priložili obrascu prijave.

Po okončanju pandemije, pravodobno ćemo obavijestiti javnost na koji način i u kojim rokovima će Povjerenstvo za elementarne nepogode obilaziti teren radi procjene štete i na koji način će građani moći podnositi prijave na propisanom obrascu.

Također napominjemo, da građevine za koje će građani prijavljivati nastalu štetu, moraju imati građevinsku dozvolu ili rješenje o izvedenom stanju odnosno dokaz da je izdavanje istih u tijeku.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content