Prijava štete uzrokovane elementarnom nepogodom

tuca1Temeljem Odluke župana Zagrebačke županije o proglašenju elementarne nepogode za područje Općine Luka, obavještavamo sve stanovnike Općine Luka i vlasnike objekata ili zemljišta na području Općine Luka, da obrasce za prijavu štete od elementarne nepogode-tuče, mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu od ponedjeljka do petka u vremenu od 7,30 do 15,30 sati ili ih preuzeti ovdje: Obrazac 1 ; Obrazac 2
Primjer kako treba popuniti obrasce: Obrazac1-primjer, Obrazac2-primjer i upute

Štetu na stambenim objektima, automobilima i sl. potrebno je prijaviti u obliku posebnog dopisa koji se prilaže uz obrasce.

Za objekte s područja Općine Luka na kojima je stradao crijep, tvrtka Tondach d.d. iz Bedekovčine daje popust od 40% za crijep „Kontinental Plus“ uz predočenje potvrde od strane općine.

UPUTE ZA POPUNJAVANJE OBRAZACA

Obrazac1-primjer, Obrazac2-primjer

1. Obrazac EN 7 odnosi se za štetu na obrtnim sredstvima u poljoprivredi (npr. povrće, kukuruz i sl.). U obrascu je potrebno ispuniti sljedeće podatke:

          prezime i ime ili naziv tvrtke,

          u tablici: popuniti stupac A-VRSTA KULTURE i stupac C-POVRŠINA HA

          potpisati se.

 

2. Obrazac EN –  4  odnosi se na prijavu štete na dugogodišnjim nasadima (npr. vinograd, voćnjak i sl.). U obrascu je potrebno ispuniti sljedeće podatke:

          ime i prezime ili naziv tvrtke,

          u tablici: stupac A-VRSTA NASADA ILI SADNICA, stupac C-UKUPAN BROJ STABALA, ODNOSNO TRSOVA i stupac D-BROJ OŠTEĆENIH STABALA, TRSOVA,

          potpisati se.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content