Proglašena elementarna nepogoda-nevrijeme

tuca.jpg

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje grada Zaprešića te općina Jakovlje, Luka i Pušća nastale uslijed olujnog nevremena i tuče dana 10. i 11. kolovoza 2017. g.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje grada Zaprešića te općina Jakovlje, Luka i Pušća nastale uslijed olujnog nevremena i tuče dana 10. i 11. kolovoza 2017. godine, a koje je na navedenom prostoru nanijelo materijalnu štetu na građevinskim objektima, poljoprivrednim kulturama i infrastrukturi.

Obavještavaju se mještani koji su pretrpjeli štete na građevinskim objektima, poljoprivrednim kulturama i infrastrukturi da u prostorijama Općine Luka, svaki radni dan od 07:30 do 15:30 sati ili putem e-maila mogu prijaviti štetu od  elementarne nepogode- olujno nevrijeme. Ukoliko ispunjene obrasce šaljete putem e-mail adrese : luka@opcina-luka.hr , molimo Vas da telefonskim putem provjerite jesu li zaprimljeni.

 tuca.jpg

 

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content