Proglašena elementarna nepogoda – mraz

mraz

Župan Zagrebačke županije donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode na području većine gradova i općina Zagrebačke županije, a koja je nastala od 20. do 23. travnja 2017. godine uslijed mraza. 

mrazŽupan Zagrebačke županije donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode na području većine gradova i općina Zagrebačke županije, a koja je nastala od 20. do 23. travnja 2017. godine uslijed mraza, koji je nanio materijalne štete na poljoprivrednim kulturama, voćnjacima, vinogradima i vrtovima.

Obavještavaju se poljoprivrednici koji su pretrpjeli štete na svojim poljoprivrednim kulturama da u prostorijama Općine Luka, svaki radni dan od 07.30 do 15.30 sati ili putem e-maila mogu prijaviti štetu od elementarne nepogode – mraza. Ukoliko ispunjene obrasce pošaljete putem e-mail adrese: luka@opcina-luka.hr, molimo Vas da telefonskim putem provjerite jesu li zaprimljeni.

Prijave se vrše na zakonom predviđenim obrascima koji se mogu preuzeti u prostorijama Općine Luka ili ovdje:

 

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content