Kako prijaviti štete od mraza

elem smrz mala

Zbog niskih temperatura zabilježenih na području Zagrebačke županije došlo je do smrzavanja poljoprivrednih kultura, voćnjaka i vinograda. Pročitajte kako prijaviti štetu …

Zbog niskih temperatura zabilježenih na području Zagrebačke županije u ponedjeljak i utorak, 25. i 26 travnja 2016. godine došlo je do smrzavanja poljoprivrednih kultura, osobito na višegodišnjim nasadima vinograda i voćnjaka.

Obavještavaju se poljoprivrednici koji su pretrpjeli štete na svojim poljoprivrednim kulturama da od četvrtka 28.04.2016. u prostorijama Općine Luka, svaki radni dan od 07.30 do 15.30 sati mogu prijaviti štetu od elementarne nepogode – mraza. U slučaju ako ispunjene obrasce pošaljete putem email adrese: luka@opcina-luka.hr, molimo Vas da telefonskim putem provjerite da li je prijava zaprimljena.

Prijave se vrše na zakonom predviđenim obrascima koji se mogu preuzeti u prostorijama Općine Luka ili na Internet stranici Općine Luka i to:

 elem smrz mala

 

Općina Luka
Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content