POZIV ZA PRIJAVU ŠTETE NASTALE USLIJED PRIRODNE NEPOGODE – POTRESA

Molimo sve građane kojima je nastala šteta uslijed prirodne nepogode potresa, a koji su se već javili putem telefona ili e-maila Jedinstvenom upravnom odjelu, da ispune obrazac PN i istom prilože fotodokumentaciju nastale štete.

Obrazac i fotodokumentaciju je potrebno dostaviti Jedinstvenom upravnom odjelu najkasnije do 13. 05. 2020. godine elektroničkim putem na e-mail: luka@opcina-luka.hr ili osobno u prostorije općine – Trg svetog Roka 1, 10296 Luka od ponedjeljka do petka u vremenu od 7,30 do 15,30 sati.

U dijelu obrasca PN „Opis imovine na kojoj je nastala šteta“ potrebno je obavezno upisati podatke o starosti građevine te podatak o vrsti građevine (to može biti: kamena zgrada, starija zidna zgrada, suvremena zidana i armiranobetonska zgrada, zgrada od čelika i drva, pomoćne prostorije-garaže, podrumi, stubišta, ostave, pušnice, ljetne kuhinje i sl.).

OBRAZAC PN – POTRES preuzmite ovdje.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content