Poziv za legalizaciju nezakonito izgrađenih zgrada

legalizacija

 

Nezakonito izgrađena zgrada ozakonjuje se rješenjem o izvedenom stanju. Zahtjev za donošenje rješenja o izvedenom stanju podnosi se Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije, Ispostava Zaprešić, Nova Ulica 10, 10290 Zaprešić. Zahtjevu je potrebno priložiti dokumentaciju propisanu Zakonom o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („Narodne novine”, broj 86/12).

 

Stoga se pozivaju:

– vlasnici, odnosno investitori nezakonito izgrađenih zgrada, da do 30. lipnja 2013. godine podnesu zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju,

 

– vlasnici odnosno investitori nezakonito izgrađenih zgrada za koje je građevinski inspektor donio rješenje za uklanjanje do dana stupanja na snagu Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („Narodne novine”, broj 86/12) , da do 31. prosinca 2012. godine podnesu zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju.

Dodatna pojašnjenja i informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije, Ispostava Zaprešić na navedenoj adresi ili na broj telefona (01) 3315 111 ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka, na adresi Trg svetog Roka 1 ili na broj telefona (01) 3393 560.

legalizacija bannerOdgovore na neka pitanja pročitajte i ovdje

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content