POZIV – SNIMANJE EMISIJE “DAN KAD SU OTIŠLE ŽENE”

Vodeća nezavisna produkcijska kuća za proizvodnju televizijskog programa u Hrvatskoj  OHT Poductions Priprema novi format emisiju “Dan kad su otišle žene”.  OHT Prductions bavi se predprodukcijom, produkcijom I postprodukcijom, a neki od njihovih popularnih projekata su: “321 Kuhaj”, “Večera za 5”, “Ljubav je na selu”, “Ma lažeš”, “Dođi pogodi I osvoji”.

Radnja emisije ‘’Dan kad su otišle žene’’ je osmišljena po licenci BBC-ja, a odvija se u manjim zajednicama. Ideja je da 10 – 15  žena odlazi iz svoje zajednice (mjesta gdje žive), a muškarci ostaju sami te pokušavaju preuzeti sve obaveze svojih supruga/partnerica: čuvanje djece, čišćenje i održavanje stambenog prostora, rad u društvenoj zajednici i savladavanje svih problema koji nastanu dok nema žena.

Za to vrijeme, sve žene uživaju u wellness tjednu. Snimanje bi trajalo od 5 do 7 dana, istovremeno u zajednici i u wellnessu, a snimanje je predviđeno za jesen. Svaka obitelj bi bila novčano nagrađena za sudjelovanje u emisiji.

Svi zaineresirani, mogu dobiti više od osnovnih informacija o emisiji i slobodno se mogu obratiti na e-mail: marko.stefanac@oht.hr

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content