POZIV OBRTNICIMA, PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA ZAPREŠIĆKOM SAJMU

sajam1Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 15. SAJAM GOSPODARSTVA te stoga Obrtnička komora Zagreb, Udruženje obrtnika Zaprešić poziva gospodarstvenike da na istom sudjeluju izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam će se održavati u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati će se izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje će Udruženje obrtnika Zaprešić također u suradnji s gospodarstvenicima urediti u skladu s njihovim potrebama. Pozivaju se gospodarstvenici da predlože bilo koji oblik suradnje, ukoliko će doprinijeti boljoj promociji gospodarstvenika, a time i većoj uspješnosti Sajma.

 

sajam1Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 15. SAJAM GOSPODARSTVA te stoga Obrtnička komora Zagreb, Udruženje obrtnika Zaprešić poziva gospodarstvenike da na istom sudjeluju

izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam će se održavati u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati će se izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje će Udruženje obrtnika Zaprešić također u suradnji s gospodarstvenicima urediti u skladu s njihovim potrebama. Pozivaju se gospodarstvenici da predlože bilo koji oblik suradnje, ukoliko će doprinijeti boljoj promociji gospodarstvenika, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Kao i do sada prostor za izlaganje biti će uređen prema zahtjevima gospodarstvenika bilo da žele izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru svojih općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Zbog manjeg broja donacija i sponzora Sajma ove godine prema sadašnjim procjenama uređeni prostor sa kompletnom opremom koju izlagač treba koštati će 200,00 kn po m2.

Sajam će se održavati od 11. do 13. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a biti će otvoren 11. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.

Sajam će biti organiziran uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Zagrebačke županije, Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih općina zaprešićkog kraja.

Sve informacije o Sajmu mogu se dobiti na tel. 01/3310 810; 01/3310 329

svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati, na službenim web stranicama

Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno u

Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.

Nakon što pojedini gospodarski subjekt iskaže interes za sudjelovanje Udruženje obrtnika Zaprešić dostavit će mu i prijavu za sudjelovanje koju treba ispuniti. Obrazac prijave može se također skinuti na web stranicama Udruženja, a nakon što se skicira štand, u dogovoru s Udruženjem obrtnika Zaprešić, isti treba vratiti na adresu Udruženja obrtnika Zaprešić poštom ili e-mailom te direktno u njihovu stručnu službu.

I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se mogu uključiti svi ovisno o vlastitim interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primaju se do 4. listopada 2013. godine.

 

 

 

S poštovanjem,

Predsjednik Udruženja

Zdenko Skledar

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content