Tečaj na temu fotoaparat-fotografija

Udruga FFVAL organizira tečaj na temu fotoaparat-fotografija, koji je za sve polaznike iz područja Općine Luka BESPLATAN. Tečaj će voditi stručni predavač iz foto kluba Zagreb, a početak tečaja je 19.veljače (subota) koji će se održavati u društvenom domu ili prostorima koje koristi FFVAL, zavisno od broja zainteresiranih i zauzetosti navedenih prostora.Vrijeme trajanja tečaja je 16 sati, te zbog zauzetosti predavača podijeljen je na četri predavanja po četiri sata i to subotama (19.2.; 26.2.; 5.3.; 12.3.) od 15:00 do 20:00 sati s uključenim pauzama.
Zainteresirani za navedeni tečaj trebaju se što prije, a najkasnije do početka drugog mjeseca, prijaviti i ostaviti svoje podatke (obavezno i broj telefona) na e-mail adresu info@ffval.hrOva e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili na telefon 098 276 148 ili u Upravni odjel Općine Luka. O svim ostalim pojedinostima zainteresirane obavijestit ćemo na vrijeme ovdje na našim stranicama ili na stranicama organizatora www.ffval.hr

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content