POZIV KORISNICIMA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU ZAŽELI U OPĆINI LUKA

Pozivamo sve osobe s prebivalištem na području Općine Luka, starije od 65 godina života ili nemoćne osobe bez obzira na dob, da se prijave kao korisnici potpore i podrške u sklopu projekta „Zaželi u Općini Luka“.

Potpora i podrška u kućanstvu obuhvaća pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u obavljanju kućanskih poslova, pružanje pomoći kroz razgovore, druženja, uključivanje u društvo, pomoć u društvenim aktivnostima i slično.

Svaki korisnik u sklopu projekta mjesečno dobiva sredstva za čišćenje, ima mogućnost dogovora oko termina dolaska i izbora pomoći koju želi, a sve to ne isključuje niti umanjuje brigu obitelji korisnika za korisnika. 

Navedene usluge su za korisnike besplatne, a za prijavu korisnici trebaju popuniti obrazac prijave i istom priložiti kopiju osobne iskaznice.

Za sve dodatne upite možete se obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka na broj telefona 01/3393 560 pon-pet od 7,30 do 15,30 sati.

Obrazac prijave za korisnike_Luka

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content