Potpisani ugovori sa zaposlenicama na projektu “Zaželi u Općini Luka”

U petak, 29. siječnja 2021. g. u društvenom domu u Luki održano je potpisivanje ugovora o radu između Općine Luka i žena s područja općine, koje će raditi s korisnicima u sklopu projekta „Zaželi u Općini Luka“. Projekt se provodi u sklopu II. faze programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ financiranog bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda.
Radni odnos sklopljen je na dvanaest mjeseci tijekom kojih će se žene brinuti o ukupno šezdeset korisnika s područja Općine Luka. Svaka žena brinut će se o šest korisnika, što podrazumijeva pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, brigu o higijeni, dostavu lijekova, pružanje podrške korisnicima putem razgovora i druženja, uključivanja korisnika u društvo te skrb o nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju. Zaposlene žene imat će sva prava iz radnog odnosa i biti zaposlene godinu dana, te će im biti omogućeno dodatno osposobljavanje kako bi bile konkurentnije na tržištu rada.

Projekt „Zaželi u Općini Luka“ vrijedan je 926.900,00 kuna, a partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Zaprešić i Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Zagreb.

Potpisani ugovori sa zaposlenicama -projekt ZAŽELI

Sadržaj ovih materijala isključiva je odgovornost Općine Luka.
Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content