ŠPORTSKI USPJESI UČENIKA OŠ LUKA

U okviru školskog športskog društva OŠ Luka aktivne su šahovska, nogometna i stolnoteniska sekcija.
Ove školske godine naša stolnoteniska i šahovska sekcija sudjelovale su na prvenstvu osnovnih škola zaprešićkog kraja.
Šahovska ekipa učenika osvojila je u konkurenciji osam ekipa prvo mjesto, u stolnom tenisu muška ekipa naše škole je također osvojila prvo mjesto, a ženska ekipa treće mjesto. Pročitajte cijeli tekst…

 

 

U okviru školskog športskog društva OŠ Luka aktivne su šahovska, nogometna i stolnoteniska sekcija.
Ove školske godine naša stolnoteniska i šahovska sekcija sudjelovale su na prvenstvu osnovnih škola zaprešićkog kraja.
Natjecanje šahista je održano u OŠ Ivana Perkovca u Šenkovcu 24. studenoga 2010. Šahovska ekipa učenika u sastavu: Filip Jambrešić ,4. razred, Nikola Borovnjak, 8.razred, Kristijan Keglević, 6.razred, Nikola Rihtar i Jurica Putrić Posavec (7.razred) osvojila je u konkurenciji osam ekipa prvo mjesto i time se plasirala na županijsko prvenstvo koje će se održati 25. siječnja 2011. u OŠ Vukovina u Vukovini. U konkurenciji učenica ekipa OŠ Luka nije bila tako uspješna. Naše prvake organizator je nagradio peharom i zlatnim medaljama.

{gallery}skoluspjesi/prvaci_1.jpg{/gallery}

U OŠ Ivana Perkovca 1. prosinca ove godine održano je i natjecanje u stolnom tenisu za dječake i djevojčice. Muška ekipa naše škole u sastavu: Jurica Putrić Posavec, Josip Kajfeš, Filip Kleković i Nikola Rihtar osvajaju prvo mjesto i plasman na županijsko natjecanje u stolnom tenisu koje će se održati 16. veljače 2011. u OŠ Ljube Babića u Jastrebarskom. Ekipa djevojčica-stolnotenisačica  u sastavu: Viktorija Ruk, Iva Kajfeš i Renee Kleković bila je također uspješna. Osvojila je treće mjesto i  nagrađena je peharom i brončanim medaljama.

{gallery}skoluspjesi/prvaci_2.jpg{/gallery}

Posebno smo ponosni i vesele nas športski uspjesi naših učenika. Uspjeh je tim veći što se učenici pripremaju u neadekvatnim uvjetima u razredu koji smo pretvorili u športsku dvoranu. Naravno i  njihovi treneri, kolege Drakšić i Miljević zaslužni su za tako vrijedne i odlične rezultate. Zahvaljujemo načelniku i općinskom vijeću naše općine koje nas financijski pomažu i prate naša sudjelovanja na športskim natjecanjima.

ravnateljica OŠ Luka
Jasminka Ferek

Prikaži više
Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Close
Close