ŠPORTSKI USPJESI UČENIKA OŠ LUKA

U okviru školskog športskog društva OŠ Luka aktivne su šahovska, nogometna i stolnoteniska sekcija.
Ove školske godine naša stolnoteniska i šahovska sekcija sudjelovale su na prvenstvu osnovnih škola zaprešićkog kraja.
Šahovska ekipa učenika osvojila je u konkurenciji osam ekipa prvo mjesto, u stolnom tenisu muška ekipa naše škole je također osvojila prvo mjesto, a ženska ekipa treće mjesto. Pročitajte cijeli tekst…

 

 

U okviru školskog športskog društva OŠ Luka aktivne su šahovska, nogometna i stolnoteniska sekcija.
Ove školske godine naša stolnoteniska i šahovska sekcija sudjelovale su na prvenstvu osnovnih škola zaprešićkog kraja.
Natjecanje šahista je održano u OŠ Ivana Perkovca u Šenkovcu 24. studenoga 2010. Šahovska ekipa učenika u sastavu: Filip Jambrešić ,4. razred, Nikola Borovnjak, 8.razred, Kristijan Keglević, 6.razred, Nikola Rihtar i Jurica Putrić Posavec (7.razred) osvojila je u konkurenciji osam ekipa prvo mjesto i time se plasirala na županijsko prvenstvo koje će se održati 25. siječnja 2011. u OŠ Vukovina u Vukovini. U konkurenciji učenica ekipa OŠ Luka nije bila tako uspješna. Naše prvake organizator je nagradio peharom i zlatnim medaljama.

{gallery}skoluspjesi/prvaci_1.jpg{/gallery}

U OŠ Ivana Perkovca 1. prosinca ove godine održano je i natjecanje u stolnom tenisu za dječake i djevojčice. Muška ekipa naše škole u sastavu: Jurica Putrić Posavec, Josip Kajfeš, Filip Kleković i Nikola Rihtar osvajaju prvo mjesto i plasman na županijsko natjecanje u stolnom tenisu koje će se održati 16. veljače 2011. u OŠ Ljube Babića u Jastrebarskom. Ekipa djevojčica-stolnotenisačica  u sastavu: Viktorija Ruk, Iva Kajfeš i Renee Kleković bila je također uspješna. Osvojila je treće mjesto i  nagrađena je peharom i brončanim medaljama.

{gallery}skoluspjesi/prvaci_2.jpg{/gallery}

Posebno smo ponosni i vesele nas športski uspjesi naših učenika. Uspjeh je tim veći što se učenici pripremaju u neadekvatnim uvjetima u razredu koji smo pretvorili u športsku dvoranu. Naravno i  njihovi treneri, kolege Drakšić i Miljević zaslužni su za tako vrijedne i odlične rezultate. Zahvaljujemo načelniku i općinskom vijeću naše općine koje nas financijski pomažu i prate naša sudjelovanja na športskim natjecanjima.

ravnateljica OŠ Luka
Jasminka Ferek

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content