Otvorena dvorana za Taekwondo klub

tkv otv mala

Taekwondo klub Luka otvorio je vrata svoje nove sportske dvorane u prostoru iznad ljekarne u Luki. Prostor na korištenje taekwando sportašima nesebično je ustupio Žarko Kajfeš …

Taekwondo klub Luka otvorio je vrata svoje nove sportske dvorane u prostoru iznad ljekarne u Luki. Prostor na korištenje mladim taekwando sportašima nesebično je ustupio Žarko Kajfeš, dok se dodatnim uređenjem prostor opremio u malu sportsku dvoranu. Radovi su trajali dva mjeseca a ukupno je utrošeno 20.000,00 kn.

Zahvaljujući vlasniku objekta i pomoći roditelja koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, u dvorani će se tri puta tjedno odvijati taekwondo treninzi (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 sati), dok je utorak rezerviran za Streetfit oblik fitnesa za punoljetne osobe.

Realizacija otvorenja sportske dvorane je hvalevrijedan projekt te našim sportašima želimo puno sreće u postizanju novih sportskih uspjeha!

{gallery}tkvotv{/gallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content