Općina Luka proslavila 21. godišnjicu

ol

Općina Luka obilježila je 21 godinu postojanja. Svečanoj sjednici prisustvovali su mnogi gosti na čelu sa županom Zagrebačke županije mr. Stjepanom Kožićem, te saborski zastupnici…

olOpćina Luka obilježila je 21 godinu postojanja. Svečanoj sjednici prisustvovali su mnogi gosti na čelu sa županom Zagrebačke županije mr. Stjepanom Kožićem, te saborski zastupnici, gradonačelnici, načelnici i drugi uzvanici. Na početku sjednice goste je pozdravio predsjednik vijeća g. Željko Kostanjčar , a zatim je načelnik Darko Kralj dr. vet. med. u svom govoru naveo najveće realizirane projekte u prošloj godini te planove za budućnost. U kulturnom programu sudjelovali su Lorena Kostanjčar i Nikola Vrhovec. U ime gradonačelnika i načelnika gostima se je tradicionalno obratio gradonačelnik grada Zaprešića g. Željko Turk. U svom govoru župan je obećao da će i dalje pomagati općini kao i do sada, a posebno je naglasio rekonstrukciju i izgradnju Osnovne škole Luka za koju postoje gotovi projekti. Nagrađeni i pohvaljeni su učenici Osnovne škole Luka : Karla Belina Posavec, Klara Horvat, Ana Jagušt, Lola Mihelec, Rea Iveković i Ajdin Kvrgić. Iz FFVAL-a pohvalnice su preuzele Rea Iveković i Lola Mihelec. Iz Taekwondo kluba pohvalnice su dodijeljene Petri Rihtar i Luki Bogoviću. Dragutin Hlad iz Udruge umirovljenika primio je priznanje za uspješan rad udruge. Na kraju priznanje za dugogodišnji rad u DVD-u Luka primio je Ivan Vrhovec.

U popodnevnim satima tradicionalno je održano pripremanje kotlovine za koje su se pobrinuli članovi stranaka HDZ-a, HSS-a i SDP-a. Za veselo druženje mnogih prisutnih mještana zaslužan je Vedran Vrhovec .

Na samom kraju još jednom se zahvaljujemo svima na dolasku.

Pogledajte fotografije na našem facebook profilu

https://www.facebook.com/pg/Op%C4%87ina-Luka-1026231524117894/photos/?tab=album&;album_id=1470808749660167

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content