Održana skupština DVD-a Luka

dvdskup2014nasl
U subotu, 15.3. Dobrovoljno vatrogasno društvo Luka održalo je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u društvenom domu…

 dvdskup2014nasl

U subotu, 15.3. Dobrovoljno vatrogasno društvo Luka održalo je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u društvenom domu. Podnijeta su izvješća o radu DVD-a i financijsko izvješće za 2013. godinu te su izneseni plan rada i financijski plan za 2014. godinu. Kao najvažnija i najzahtjevnija  investicija za 2014. godinu istaknut je početak dogradnje Vatrogasnog doma u Luki. Od ostalih planova za istaknuti su nastavak rada sa djecom kako bi učestvovala u takmičenjima.  Vatrogasce su pozdravili Načelnik Općine Luka Darko Kralj dr.vet.med. i Predsjednik Općinskog vijeća Franjo Hlad koji su im se zahvalili na dosadašnjem radu, istaknuli važnost rada DVD-a za zajednicu te ujedno odgovorili na brojna pitanja postavljena prilikom rasprave.

Vatrogasci apeliraju na mještane Luke da prilikom paljenja korova, njiva obavezno obavijeste DVD Luka kako bi oni bili u pripravnosti u slučaju da vatra izbjegne nadzoru. Ističu kako su propisane visoke novčane kazne u slučaju požara.

Pogledajte slike sa skupštine koje je zabilježio objektiv ffval-a

{AdmirorGallery}dvd2014{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content