ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

U utorak, 11. 6. 2013. godine u 18,30 sati održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Luka. Na sjednici je izabrana Mandatna komisija u sastavu: Ana Capar za predsjednicu, Valentina Postružin i Josip Posavec za članove. Novoizabrana predsjednica Mandatne komisije predstavila je Općinskom vijeću izvješće o provedenim izborima koje u cijelosti možete pročitati ovdje. Sjednicu je do utvrđivanja privremenog predsjedatelja vodila predstojnica Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji – Katarina Belec …

U utorak, 11. 6. 2013. godine u 18,30 sati održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Luka. Na sjednici je izabrana Mandatna komisija u sastavu: Ana Capar za predsjednicu, Valentina Postružin i Josip Posavec za članove. Novoizabrana predsjednica Mandatne komisije predstavila je Općinskom vijeću izvješće o provedenim izborima koje u cijelosti možete pročitati ovdje. Sjednicu je do utvrđivanja privremenog predsjedatelja vodila predstojnica Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji – Katarina Belec, a potom je kao privremeni predsjedatelj utvrđen Željko Kostanjčar. Privremeni predsjedatelj je pročitao tekst prisege, koji su potvrdili i potpisali svi članovi Općinskog vijeća, čime je isto konstituirano. U Odbor za izbor i imenovanja su izabrani Valentina Postružin za predsjednicu, Janjica Tomić i Mladen Božić za članove. Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Franjo Hlad, a za potpredsjednika Željko Kostanjčar, obojica s liste HSS-a, a konačni sastav Općinskog vijeća je sljedeći:

1.Franjo Hlad – predsjednik (HSS)

2.Željko Kostanjčar – potpredsjednik (HSS)

3.Valentina Postružin (HSS)

4.Franjo Požarić (HSS)

5.Ana Capar (HSS)

6.Janjica Tomić (HSS)

7.Vladimir Husnjak (HDZ)

8.Mladen Božić (HDZ)

9.Damir Šipek (HDZ)

10.Krešimir Tuđman (HDZ)

11.Josip Posavec (SDP)

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content