Modernizacija Polukružne ulice počinje

Polukruzna 02

Prijavom projekta Modernizacije Polukružne ulice na području Općine Luka, na Program podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Općini Luka su Odlukom istog Ministarstva od 05. travnja 2017. godine, odobrena sredstva u iznosu od 150.00,00 kuna….

Prijavom projekta Modernizacije Polukružne ulice na području Općine Luka, na Program podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Općini Luka su Odlukom istog Ministarstva od 05. travnja 2017. godine, odobrena sredstva u iznosu od 150.00,00 kuna. Svečano potpisivanje ugovora o financiranju održano je u Vinkovcima 06. travnja 2017. godine kojem je prisustvovao i općinski načelnik.

Odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u rujnu ove godine, za projekt Modernizacije Polukružne ulice na području Općine Luka odobrena su dodatna sredstva u iznosu 150.000,00 kuna. Svečano potpisivanje dodatka prethodno potpisanom ugovoru održano je u srijedu 27. rujna 2017. g. u Zagrebu.

https://razvoj.gov.hr/vijesti/dodijeljeno-dodatnih-50-milijuna-kuna-za-potrebe-slabije-razvijenih-dijelova-hrvatske/3682

Polukruzna 02

 

 

 

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content