Od nove školske godine nastava u Luki u jednoj smjeni!

Danas je gradilište osnovne škole u Luki obišao župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Prilikom obilaska rekao je:

“Radovi na izgradnji nove osnovne škole u Luki napreduju prema planu, a završetak ove 17,8 milijuna kuna vrijedne investicije koju u cijelosti financira Zagrebačka županija predviđa se u rujnu ove godine nakon čega za naše školarce nastava kreće u jednoj smjeni.

„S obzirom na stanje postojeće škole, u Zagrebačkoj županiji ne postoji mjesto kojem je nova škola potrebnija od općine Luka. Na gotovo 2000 metara kvadratnih ovdje po svim standardima gradimo školu za jednosmjensku nastavu u kojoj će se moći organizirati produženi boravak“, u obilasku radova rekao je župan Stjepan Kožić.”

Načelnik općine Luka Darko Kralj rekao je kako u Luki od posljednjeg popisa stanovništva broj stanovnika raste i da je nova škola itekako potrebna, a ravnateljica OŠ Luka Renata Meglić istaknula je kako se djeca i nastavnici raduju školi i iščekuju novu školsku godinu kada će se iz 110 godina stare škole preseliti u potpuno novu.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content