Obilježen dan pobjede i dan Hrv. branitelja

U subotu 05.kolovoza 2017.godine u Luki tradicionalno je obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Program je započeo budnicama kod fontane u Luki, nakon toga predstavnici Općine Luka obišli su …

 

U subotu 05.kolovoza 2017.godine u Luki tradicionalno je obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Program je započeo budnicama kod fontane u Luki, nakon toga predstavnici Općine Luka obišli su grobove poginulih i umrlih branitelja Domovinskog rata i odali im počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća. Po obilasku je uslijedila sveta misa za branitelje u župnoj crkvi svetog Roka u Luki. Nakon svete mise uslijedilo je zajedničko druženje i prigodni domjenak u Društvenom domu u Luki. Tom prilikom prisutnima se obratila zamjenica načelnika Valentina Postružin koja je u svom govoru s dostojanstvom i ponosom istaknula značaj ovog praznika za hrvatski narod.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content