Obilježen dan pobjede 2016

U petak je u Luki svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Sve je započelo budnicama kraj fontane u centru Luke, okupljanjem brojnih mještana, među kojima posebice treba istaknuti naše branitelje…

OBILJEŽEN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI TE DAN HRVATSKIH BRANITELJA

U petak je u Luki svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Sve je započelo budnicama kraj fontane u centru Luke, okupljanjem brojnih mještana, među kojima posebice treba istaknuti naše branitelje.

Nakon kratkog pozdrava načelnika, predstavnici Općine Luka obišli su grobove poginulih i umrlih branitelja s područja općine i odali im počast polaganjem cvijeća i paljenjem cvijeća u prisutstvu članova njihovih obitelji. Po obilasku je uslijedila sveta misa za branitelje u župnoj crkvi svetog Roka u Luki, a nakon mise svi su se uzvanici uputili na zajedničko druženje u društveni dom u Luki. Tom prilikom prisutnima se obratio načelnik Darko Kralj, koji je u svom govoru dostojanstveno i s ponosom istaknuo značaj ovoga praznika te se ukratko osvrnuo na tijek vojno redarstvene akcije „Oluja” i oslobađanje hrvatskog teritorija.

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content