OBAVIJEST O SUFINANCIRANJU PRIJEVOZNIH KARATA ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA I REDOVITE STUDENTE U ŠK./AK. GOD. 2023./2024.

U školskoj/akademskoj godini 2023./2024. i dalje su na snazi Odluke o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola i redovitih studenata kao i dosadašnjih godina. Učenici /studenti imaju pravo na subvenciju jedne vrste prijevoza – ZET-om ili HŽ-om.

Učenicima prvih razreda srednje škole i studentima prvih godina općina treba potvrditi ZET-ov zahtjev za izdavanje iskaznica. Učenicima 2., 3. i 4. razreda, odnosno studentima viših godina koji već imaju ZET-ovu iskaznicu, općina ne treba potvrđivati zahtjev za produljenje, jer će ove godine produljenje napraviti ZET putem svog sustava na osnovi prošlogodišnjih potvrda i podataka iz evidencija o učenicima/studentima iz kojih je vidljiv njihov status.

Učenici i studenti koji putuju HŽ-om trebaju se osobno ili telefonski javiti Jedinstvenom upravnom odjelu kako bi bili na popisu koji općina dostavlja HŽ-u temeljem kojeg učenici/studenti mogu kupovati karte.

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće možete se obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu na broj telefona 01 / 3393 560.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content