OBAVIJEST O SUBVENCIJI PRIJEVOZA UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA I REDOVITIM STUDENTIMA U ŠK./AK. GOD. 2020./2021.

U školskoj odnosno akademskoj godini 2020./2021. učenici srednjih škola i redoviti studenti imaju pravo na subvenciju Općine Luka samo za jednu vrstu prijevoza: autobusom (ZET) ili vlakom (HŽ) i pod jednakim uvjetima kao i dosadašnjih godina, uz obavezu da se prijave Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka osobno ili na broj telefona 01/3393 560.

Učenicima/studentima koji koriste prijevoz ZET-om Jedinstveni upravni odjel potvrđuje zahtjev za izdavanje pretplatne karte ili produljenje statusa korisnika, a učenici/studenti koji koriste prijevoz HŽ-om moraju se javiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka kako bi ih uvrstili na popis za subvenciju koji Općina Luka prosljeđuje HŽ-u.

Učenici srednjih škola imaju pravo na besplatan prijevoz, kojeg dijelom financira Vlada Republike Hrvatske (75%), a dijelom Općina Luka (25%).

Studenti imaju pravo na subvenciju 50% prijevozne karte koju sufinancira Općina Luka.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content