OBAVIJEST O BESPLATNOM MIKROČIPIRANJU (OZNAČAVANJU PASA) I SUFINANCIRANJU STERILIZACIJE ŽENKI PASA NA PODRUČJU OPĆINE LUKA

U cilju smanjenja populacije napuštenih pasa kao jedne od mjera zaštite životinja, prijavom na javni poziv Zagrebačke županije, Općina Luka je osigurala određena sredstva za financiranje mjere označavanja-mikročipiranja pasa i sufinanciranje sterilizacije ženki pasa.

Stoga se pozivaju svi vlasnici ili posjednici pasa, ukoliko to već nisu, da besplatno izvrše označavanje-mikročipiranje svojih pasa i/ili da ostvare sufinanciranje sterilizacije ženki pasa u iznosu od 150,00 kuna, prijavom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka na broj telefona 01/3393 560 ili na e-mail: luka@opcina-luka.hr .

Jedini uvjet za ostvarivanje prava na besplatno označavanje-mikročipiranje pasa ili na sufinanciranje sterilizacije ženki pasa u iznosu od 150,00 kuna je, da vlasnici ili posjednici imaju prebivalište na području Općine Luka te da isto bude obavljeno u Veterinarskoj stanici d.o.o. Zaprešić, Bana Josipa Jelačića 77 u Zaprešiću.

Besplatno označavanje-mikročipiranje pasa odnosno sufinanciranje sterilizacije ženki pasa traje do utroška osiguranih sredstava, a zaključno do 21. 10. 2022. godine.

Novčana kazna za neoznačenog psa, prema Zakonu o zaštiti životinja („Narodne novine“, 102/17 i 32/19) iznosi 6.000,00 kuna.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content