Novi sportski uspjeh Taekwondo kluba

tkwd luka

Taekwondo klub Mladost Luka nastupio je na prvenstvu Zagrebačke županije, Šenkovec  gdje su u konkurenciji od 280. natjecatelja naši predstavnici osvojili 2 srebrne i 5 brončanih medalja.


Taekwondo klub “Mladost” Luka nastupio je na prvenstvu Zagrebačke županije u subotu 05.03. u Šenkovcu. Naši predstavnici kluba osvojili dvije srebrne i pet brončanih medalja u konkurenciji od 280. natjecatelja.


Taekwondo klub Mladost Luka nastupio je na prvenstvu Zagrebačke županije u Šenkovcu, u sastavu Josip Trupec, Petra Rihter, Vjeko Vincetić, Mihael Ban, Hrvoje Murgić, Leon Lunko, Rafaela Tokić, Laura Babić, Arian Halambek i Luka Bogović gdje su u  jakoj konkurenciji od 280. natjecatelja, osvojili dvije srebrne i pet brončanih medalja.

10. Taekwondo prvenstvo Zagrebačke županije održano je u  dvorani OŠ “Ivana Perkovca”, Šenkovec. Organizator turnira bio je Taekwondo savez Zagrebačke županije, a domaćin Taekwondo klub “Sutla Šenkovec”.

Čestitke svim našim nositeljicama i nositeljima medalja, ali i svim našim natjecateljicama i natjecateljima koje/i su nastupili na prvenstvu Zagrebačke županije!

{AdmirorGallery}tkwdluka2016{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content