NOVA KATASTARSKA IZMJERA NA PODRUČJU OPĆINE LUKA

U četvrtak, 23. 05. 2024. u društvenom domu Luki održan je javni skup na temu nove katastarske izmjere za područje cijele općine Luka (katastarska općina Pluska). Skup je otvorio načelnik Darko Kralj, a o katastarskoj izmjeri je govorio gospodin Vedran Car predstavnik tvrtke Cadcom d.o.o. koja je izrađivač katastarske izmjere. Skup je bio iznimno dobro posjećen i svi zainteresirani koji su došli nisu uspjeli ući u društveni dom, što govori o važnosti ovog projekta i velikom interesu mještana općine za isti.

Pripremne aktivnosti ovog velikog i važnog projekta već su započele, a sam postupak izmjere trajati će oko godinu dana. Sve informacije o projektu mogu se pronaći na web stranici https://www.visegodisnjiprogram.dgu.hr/  , a konkretni upiti moći će se postaviti i u terenskom uredu izrađivača, koji će biti smješten u prostorijama stare škole u Luki (Trg svetog Roka 3 u Luki, ulaz sa stražnje strane), kao i načelniku te djelatnicima općine.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content