Nova brošura za poljoprivrednike

brosura

Preuzmite brošuru i informirajte se se o IZRAVNOJ POTPORI za poljoprivrednike koja će se dijeliti do 2020. godine

Agencija za plaćanja u poljoprivredi izdala je novu brošuru za poljoprivrednike s detaljnim uputama o tome koje izravne potpore mogu ostvariti do 2020. godine i na koji način.

Ova brošura je nastala kako bi poljoprivrednim proizvođačima olakšala razumijevanje programa izravne potpore poljoprivredi.

Brošura detaljno opisuje kontrolne aktivnosti koje Agencija za plaćanja svake godine provodi nad poljoprivrednim gospodarstvima te razlaže pravila kojih se poljoprivrednici moraju pridržavati da bi ostvarili puni iznos izravne potpore.

Preporučujemo svim poljoprivrednicima koji koriste izravna plaćanja da pažljivo pročitaju ovu brošuru te da se slobodno obrate za dodatne informacije na info@apprrr.hr

Potrebno je pažljivo pročitati brošuru jer nepridržavanje pravila dovodi do umanjenja isplate, a u nekim slučajevima čak i do izuzimanja cjelokupne isplate ili višegodišnje sankcije.

Brošuru možete preuzeti ovdje!

Izvor: apprrr.hr

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content