Najava obilježavanja Dana pobjede

Knin1

U srijedu, 5. kolovoza Općina Luka će tradicionalno obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Proslava počinje tradicionalnom budnicom na fontani u Luki s početkom u 7:00 sati…

 

Najava obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja

 

Tradicionalno Općina Luka će i ove godine obilježiti 5. kolovoz, koji se obilježava kao Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Proslava, koja će početi s već tradicionalnom budnicom, bit će organizirana na fontani u Luki s početkom u 7:00 sati. Slijedit će posjet grobovima poginulih i umrlih branitelja, a nakon svečanog dijela programa svi prisutni će se ukupiti u Društvenom domu Luka uz mali domjenak.

Svečanosti će nazočiti predstavnici općinskih tijela Općine Luka, predsjednici svih političkih stranaka koje djeluju na području Općine Luka, predstavnici DVD-a Luka, Udruge umirovljenika, LD Šljuka Luka, NK Mladost Luka, FFVAL-a, Limena glazba Žejinci, kao i svi ostali koji nam se odluče pridružiti tog dana kako bi svojom prisutnošću uveličali ovaj svečani dan.

Načelnik Općine Luka
dr.vet.med. Darko Kralj

Knin2

olujapoziv2015

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content