MUP-ov mobilni šalter u Luki

MUPsalter

Prema planu korištenja, MUP-ov mobilni ured će u OPĆINI LUKA biti 8. i 11. 5. 2015. 9,00 – 15,00 sati. Pozivaju se građani da iskoriste mogućnost dobivanja raznih službenih dokumenata…

MUPsalter

Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska uprava Zagrebačka, obavljati će upravne poslove za potrebe građana grada Zagreba i zagrebačke županije prema Planu korištenja mobilnog šalterskog ureda, na različitim lokacijama u određenom vremenskom periodu pa se građani pozivaju da blizu svog doma iskoriste tu mogućnost. Mobilni šalterski ured obavlja poslove: prebivališta/boravišta, MBG-a, osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola i registracije vozila.

Plan korištenja se može provjeriti na web stranici MUP-a www.mup.hr i putem telefona iz Plana korištenja 098 9821 977 ili telefona objavljenih na web stranici Plicijske uprave Zagrebačke, a potrebno je provjeriti i koja dokumentacija je potrebna za pojedinu vrstu upravnih poslova.

Prema planu korištenja, mobilni ured će u OPĆINI LUKA biti 8. i 11. 5. 2015. 9,00 – 15,00 sati.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content