Mjesta za razmjenu knjiga

knjiznica mala

Od 5.12.2017. je na autobusnom okretištu u Žejincima postavljen ormar za knjige. Tamo se knjige mogu po volji posuđivati i donositi. Projekt je pokrenuo i vodi Tomislav Keglević, a uključili su se i načelnik Darko Kralj i Općina; od 12.2.2018. knjige se mogu razmjenjivati i u Luki.

 

Od 5.12.2017. je na autobusnom okretištu u Žejincima postavljen ormar za knjige. Tamo se knjige mogu po volji posuđivati i donositi. Projekt je pokrenuo i vodi Tomislav Keglević, a uključili su se i načelnik Darko Kralj i Općina; od 12.2.2018. knjige se mogu razmjenjivati i u Luki. U općinskoj zgradi pri ulazu postavljen je još jedan ormar za knjige, a početni fond od oko 200 knjiga donirala je zaprešićka knjižnica Ante Kovačića, na čemu posebno zahvaljujemo gđi. Kseniji Đurđan.
Idući korak nam je postaviti ormare i u druga naselja općine.
Knjige u ormarima za razmjenu dostupne su svima, a da bi projekt bio održiv, potrebno je samo malo volje da se knjige ne oštećuju i ne ostavljaju na otvorenom. Uživajte u čitanju!

Mjesto za razmjenu knjiga – zemite kaj vas zanima i donesite kaj vam ne treba!

knjiznica mala

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content