“Komedijaši” ispunili Društveni dom u Luki smijehom i pozitivnom energijom

Amaterska dramska sekcija „Komedijaši“ iz Udruge umirovljenika Jakovlje gostovala je ovog petka u Luki. Publici su prvo izveli komediju „Ivek naj piti“, zatim skeč  „Božja volja“ pa dvije recitacije i na kraju su otpjevali pjesmu posvećenu Jakovlju. Autorica tekstova svega izvedenog te večeri je voditeljica dramske sekcije, gospođa Vesna Šmit.

Gosti iz Jakovlja su svoju Udrugu i  dramsku sekciju predstavili na najbolji način. Pokazali su nam koliko se puno može postići zajedničkim radom, trudom, slogom i entuzijazmom. Pokazali su također kako takav stav dovodi do zadivljujućih rezultata, kojima godine nisu nikakva prepreka te da život, i u starijoj dobi, može biti aktivan i ispunjen.

Scenski nastup „Komedijaša“ pozitivom je i humorom nadmašio očekivanja prisutnih. Iako amateri, glumci su izvedbom izazivali salve smijeha kod publike i bili nagrađivani brojnim aplauzima.

"Ivek naj piti"

Radnja komedije i poštapalice u komediji „Ivek naj piti“, prepoznatljive svima nama, svojevrsni su odraz zagorskog mentaliteta. Iako je prikazana tužna strana ljudskog života kroz događaje u jednoj zagorskoj obitelji, sve je odisalo komičnom karakterizacijom likova.

Skeč prepun humora

 Puno smijeha izazvao je i skeč „Božja volja“. U njemu su kroz popodnevno druženje dviju susjeda, uz kavicu, između ostalog u radnju utkana čak i suvremena demografska kretanja u našim prostorima. Naime, vremešna gospođa – susjeda, „još od djetinjstva udarena u glavu“, se zaljubila u mlađahnog Nepalca.  Gromoglasan smijeh publike „rekao je“ sve.

Večer je tog petka bila uljepšana svima koji su predstavu došli pogledati.

Hvala Udruzi umirovljenika Jakovlje i njihovim „Komedijašima“.

Hvala vam dragi susjedi!

Gđa Radojka uvelike je zaslužna za ovaj nastup “Komedijaša” / na fotografiji s predsjednicom Udruge umirovljenika Jakovlje, gđom Brankom Majcen

„Komedijaši“ s domaćinima (načelnik Općine Luka –  Darko Kralj, predsjednik UUOL Sukser – Lukač i bračni par Cvok)

Načelnik Općine Luka g. Darko Kralj s gospođom Šmit, voditeljicom „Komedijaša“ i gospođom Majcen, predsjednicom Udruge  umirovljenika Jakovlje

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content