JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PONUDA VLASNIKA STAMBENE JEDINICE ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE RASELJENIH OSOBA IZ UKRAJINE

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambenih jedinica za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poziv se odnosi na:

– vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i
–  vlasnike stambenih jedinica koji su već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.

 

Tekst Javnog poziva objavljen je na sljedećoj poveznici   

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Pozivamo građane koji imaju stambenu jedinicu koju žele dati na korištenje, da popunjeni obrazac ponude smještaja dostave Stožeru civilne zaštite Općine Luka elektroničkom poštom luka@opcina-luka.hr ili osobno u prostorije općine Trg svetog Roka 1, Luka, u vremenu od ponedjeljka do petka od 7,30 do 15,30 sati.

Po predaji obrasca ponude smještaja, Stožer civilne zaštite Općine Luka će ih kontaktirati radi pregleda stambene jedinice kako bi se utvrdilo ispunjava li stambena jedinica uvjete navedene u ponudi.

Odluku o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju nalazi se na sljedećoj poveznici : https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2022_03_37_439.html

Obrazac možete preuzeti ovdje:

Obrazac-pojedinacni-smjestaj2022

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content