JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

jav rasp_pp_zz2019Javna rasprava o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije traje od danas, 21. siječnja do utorka, 19. veljače 2019. godine.

Tijekom trajanja javne rasprave omogućen je javni uvid u Prijedlog VII. izmjena i dopuna Plana svakog radnog dana (osim subote i nedjelje) u vremenu od 9,00 do 15,00 sati u sjedištu Zagrebačke županije i u sjedištima gradova i općina Zagrebačke županije.

Javna izlaganja o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Plana održati će se prema sljedećem rasporedu: …

Javna rasprava o prijedlogu VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije i Strateškoj studiji o utjecaju VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije na okoliš trajati će od 21. siječnja do 19. veljače 2019. godine.

Tijekom trajanja javne rasprave omogućen je javni uvid u Prijedlog VII. izmjena i dopuna Plana svakog radnog dana (osim subote i nedjelje) u vremenu od 9,00 do 15,00 sati u sjedištu Zagrebačke županije i u sjedištima gradova i općina Zagrebačke županije.

Javna izlaganja o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Plana održati će se prema sljedećem rasporedu:

1. 23. siječnja 2019. g. s početkom u 10,00 sati u Zagrebu, Hotel International, Miramarska 24,

2. 24. siječnja 2019. g. s početkom u 10,00 sati u Velikoj Gorici, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka 37,

3. 25. siječnja 2019. g. s početkom u 10,00 sati u Zaprešiću, Velika vijećnica Grada Zaprešića, Trg žrtava fašizma 1,

4. 29. siječnja 2019. g. s početkom u 10,00 sati, Ivanić-Grad, Pučko otvoreno učilište Ivanić Grad, Moslavačka 11.

Elaborat Prijedloga VII. izmjena i dopuna Plana dostupan je na mrežnim stranicama Zavoda za prostorno uređenje Zagrebačke županije www.zpuzz.hr i informatičkom sustavu prostornog uređenja www.mgipu.hr , a Elaborat Prijedloga i Studija dostupni su i na mrežnim stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se izjaviti na zapisnik tijekom javnih izlaganja ili u pisanom obliku na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb s naznakom „Javna rasprava o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Plana i o Strateškoj studiji” za vrijeme trajanja javne rasprave, do zaključno 19. veljače 2019. godine.

 

 

 

jav rasp_pp_zz2019

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content