Izobrazba za sigurno rukovanje pesticidima

Sukladno Zakonu o održivoj upotrebi pesticida („Narodne novine“, broj 14/14) i Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida („Narodne novine“, broj 142/12) svi profesionalni korisnici, distributeri i savjetnici bili su obvezni završiti osnovni modul izobrazbe najkasnije do 26. studenog 2015. godine radi stjecanja i obnavljanja odgovarajućih znanja o sigurnom rukovanju pesticidima. Nakon pet godina od polaganja, obavezno je obnoviti karticu, što znači najkasnije do 26. 11. 2020. godine, a polaganje se odnosi i na poljoprivrednike koji su naknadno krenuli raditi pa još uvijek mogu polagati osnovni modul.

Zbog navedenih razloga, Općina Luka organizira izobrazbu za sigurno rukovanje pesticidima, koja će se održati u subotu, 13. 06. 2020. godine u prostorijama Društvenog doma Luka, Trg svetog Roka 4, u Luki, u vremenu od 09,00 do 14,00 sati.

Izobrazbu će provoditi trgovačko društvo DMD Naturalis d.o.o iz Zagreba, Sveti Duh 2.

Sveukupni trošak dopunske izobrazbe iznosi 150,00 kuna po polazniku. Općina Luka će sufinancirati troškove izobrazbe u iznosu od 100,00 kuna po polazniku za polaznike koji imaju prebivalište na području Općine Luka. Polaznici će razliku troškova izobrazbe u iznosu od 50,00 kuna plaćati na licu mjesta trgovačkom društvu koje će provoditi istu.

Na izobrazbu je potrebno donijeti presliku iskaznice i presliku osobne iskaznice te OIB ukoliko nije na osobnoj iskaznici.

Za sva dodatna pitanja i prijave za izobrazbu možete se javiti na broj mobitela 099 456 3598 g. Matija Brkanac, DMD Naturalis d.o.o.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content