IZOBRAZBA O SIGURNOM RUKOVANJU I PRIMJENI PESTICIDA

Općina Luka u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Luka kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u nedjelju, 20.11.2022. od 16:00 sati u Općini Luka, Društveni dom, Trg Svetog Roka 4.
Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.
Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 20.11.2022. godine u 16:00 sati u Društveni dom u Luki, Općina Luka, gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content