Izbori nacionalne manjine u lokalnoj upravi

nacmanj2019

Vlada Republike Hrvatske je 28. ožujka 2019. godine donijela Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Detaljnije obavijesti možete pročitati u objavi biračima Ministarstva uprave.

 IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA I ZA PREDSTAVNIKE NACIONALNIH MANJINA U JEDINICAMA LOKALNE I PODRUČNE (REGIONALNE) SAMOUPRAVE

Vlada Republike Hrvatske je 28. ožujka 2019. godine donijela Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i Odluku o raspisivanju izbora za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave („Narodne novine, broj 32/19), kojom je za dan održavanja izbora određena nedjelja, 05. svibnja 2019. godine. Stoga se pozivaju svi birači da izvrše pregled vlastitih podataka u registru birača, kako bi na vrijeme mogli izvršiti eventualno potrebne dopune ili izmjene. Detaljnije obavijesti možete pročitati u objavi biračima Ministarstva uprave.

 

 

 

nacmanj2019

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content