Infrastrukturni radovi u Luki

potokmala

Tijekom cijele 2015. godine, Općina Luka konstantno ulaže u poboljšanje komunalne infrastrukture s ciljem poboljšavanja životnih uvjeta svojih mještana.

Tijekom cijele 2015. godine, Općina Luka konstantno ulaže u poboljšanje komunalne infrastrukture s ciljem poboljšavanja životnih uvjeta svojih mještana.

Izdvojili bismo najznačajnije radove od rujna ove godine koji su nas konstantno mučili, no preventivnim i novim mjerama, isti su riješeni ili su u postupku rješavanja. Za početak bismo izdvojili financijska sredstva koja smo dobili temeljem naših prijava na natječaje Zagrebačke županije.

U srpnju ove godine odobren nam je iznos, od strane Zagrebačke županije od 210.000,00 kn za asfaltiranje ulica – tako da je trenutačno u tijeku asfaltiranje Kozjaka, Goranove ulice, Petki, I. odvojak Bregovite, nastavak Pušljeve, Halambeki i Belci, početak Kosovićeve.

Županijske ceste položile su novi sloj asfalta na cesti prema Dva potoka u dužini od cca. 1300 m, a u tijeku je dogovor oko iscrtavanja pješačkog prijelaza na toj trasi. U planu je za sljedeću godinu nastavak do Dva potoka, tako da bi sve županijske ceste bile obnovljene. Nekako ovih dana je završena sanacija velikog odrona u Krajskoj Vesi kojeg je platila Zagrebačka županija u visini 700.000,00kn. Dugo je trajalo ali zbog objektivnih i subjektivnih razloga, radovi su privedeni kraju. Sad nam predstoji sanacija odrona u Majdakovoj ulici i sanacija odrona u Vadinskoj ulici, čiju sanaciju također pripremamo u nadolazećem periodu.

Hrvatske vode očistile su i iskopale kanale na našem području, a uredili smo i očistili potok u od Posavca prema Pođunđeku.

Svim izvođačima radova (koju su završeni ili su u tijeku), Općina Luka se zahvaljuje na dobroj suradnji i korektno izvedenim radovima, a posebno se zahvaljuje svojim mještanima na njihovom razumijevanju i strpljenju tijekom izrade istih.

Slike uređenog potoka u Pođunđeku

{AdmirorGallery}potok2015{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content