Indikativni godišnji plan natječaja

natjecaj1a 

U cilju što boljeg informiranja, kao i poticanja na korištenje sredstava mimo vlastitih financijskih okvira prilažemo Vam informativnu tablicu Indikativnog godišnjeg plana objave natječaja.

Dragi poljoprivrednici, mali i srednji poduzetnici, obrtnici, škole, vrtići na području Općine Luka,

u cilju što boljeg informiranja, kao i poticanja na korištenje sredstava mimo vlastitih financijskih okvira prilažemo Vam informativnu tablicu Indikativnog godišnjeg plana objave natječaja.

U Indikativnom godišnjem planu objave natječaja izdvojili smo Vam natječaje koji vam stoje na raspolaganju do kraja ove 2015. godine, s nadležnim institucijom, nazivom mjere, područjem koje mjera potpore obuhvaća, kao i prijaviteljem.

Tablica je informativnog karaktera i napravljena je prema središnjoj internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije –

www.strukturnifondovi.hr, prema kojoj tijela nadležna za objavu natječaja, imaju isključivu odgovornost za pravovremenu objavu i točnost svih relevantnih podataka vezanih uz pojedini poziv.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u Jedinstveni upravni odjel Općine Luka.

Prilog – Indikativni godišnji plan

natjecaj1

natjecaj1

natjecaj1

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content