II. radionica strategije razvoja

2strat

U četvrtak 17.09.2015. održala se druga u nizu radionica na temu izrade Strategije razvoja Općine Luka za razdoblje 2015.-2020. godine u Društvenom domu „Luka”.

Održana II. u Radionica Strategije razvoja

U četvrtak 17.09.2015. održala se druga u nizu radionica na temu izrade Strategije razvoja Općine Luka za razdoblje 2015.-2020. godine u Društvenom domu „Luka”.

Nakon održane prve radionice 30. lipnja na kojoj smo pružili informacije i objasnili važnost ovog dokumenta za sam razvoj Općine, dali smo mještanima period od 2 mjeseca tijekom kojih smo prikupljali predložene strateške ciljeve, odnosno sugestije, u kojem smjeru bi se Općina Luka trebala razvijati sljedećih pet godina.

Na drugoj radionici održanoj 17. rujna prikazali smo prikupljene strateške razvojne ciljeve, dok je mještanima koji su se odazvali na naš poziv za sudjelovanjem na radionici, gđa. Plank iz Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije zainteresiranima pružila i informacije o pojedinim prijavama na natječaje EU fondova. Odaziv mještana bio je manji od očekivanog što možemo pripisati godišnjim odmorima ali očekujemo veći odaziv na zadnjoj radionici. Stoga pozivamo još jednom sve da nam se jave u Jedinstveni upravni odjel bilo putem telefona ili emaila kako bi nam dali prijedlog koji bi mogao uvrstiti kao strateški razvojni cilj Općine za razdoblje 2015.-2020. godine pošto je dokument još uvijek u procesu izrade. Svaki prijedlog je dobrodošao, a što ih je više time su bolje šanse za pokrivanje većeg spektra područja općinskog razvoja.

Zadnja radionica na kojoj će se prezentirati izrađeni dokument predviđa se početkom listopada o čemu ćete biti obaviješteni na vrijeme.

U prilog Vam stavljamo održane prezentacije, a za sve dodatne informacije slobodno se obratite u Jedinstveni upravni odjel bilo osobno, pozivom ili emailom.

 

Slike s radionice.

{AdmirorGallery}strategija2{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content